EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI TIPPEK 2.
2018. július 06. írta: agota59

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI TIPPEK 2.

PÉNZT TERMEL ÖNNEK.

Létezik egy egyedi kártya, mely  az egészségkártya és a bankkártya összekapcsolása. E kártya segítségével akkor is vásárolhat, ha épp nincs pénz egészségszámláján, hiszen az vásárláskor automatikusan, a kellő mértékig feltöltődik bankkártyájáról.

Intézze minden gyógyszertári  és minden egészségmegőrző termék vásárlását, szolgáltatás igénybevételét ezzel a kártyával!

ÍGY TERMEL PÉNZT A KÁRTYÁJA:  minden forintja után 20% adókedvezményre válik jogosulttá.

Az adókedvezmény már kisebb kiadásoknál megtakarítást jelent,  nem beszélve a költséges kezelésekről, műtétekről. Fontos, hogy családtagjait közeli hozzátartozóként jelölje meg az Ügyfélportálon, ha szeretné elszámolni kiadásaikat!

EZÉRT HASZNÁLJÁK MÁR TÖBB MINT TÍZEZREN:  kényelmes, hiszen nem kell előre feltölteni az egészségszámlát, sőt nem is kell pénzt tartani ott.

Érdeklődjön! egeszseginfo18@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-info.blog.hu/api/trackback/id/tr2514074609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása